Користувач може перейти з одного облікового запису ConnectedCooking на інший, виконавши такі дії: прийняття запрошення з нового облікового запису.
- Користувач повинен бути запрошений з нового облікового запису ConnectedCooking
- Як тільки користувач приймає запрошення, його призначено відповідальним за новий клієнтський рахунок
- Водночас користувач є вилучено зі старого облікового запису
- Якщо користувач був останній користувач старого облікового запису, обліковий запис буде закривається автоматично. У цьому випадку всі дані щодо управління рецептами та пристроями перераховується на новий рахунок.
- Якщо новий обліковий запис має менше додаткових функцій (Платні функції) ніж у попередній версії, запрошення не може бути прийнято
- Якщо старий обліковий запис має без додаткових функцій, запрошення буде завжди працюють