У цій статті пояснюється, як змінити роль або групу користувача в ConnectedCooking.
Описані функції доступні не для всіх ролей.
Редагування профілю користувача в ConnectedCooking
- Відкрийте меню користувача:
- Увійти в ConnectedCooking
- Натисніть на
Administration
Usersу правому верхньому куті
- Буде відображено список усіх користувачів, пов’язаних із цим обліковим записом
- Виберіть користувача:
- Натисніть на користувача, якого ви хочете редагувати
- Редагування даних користувача:
- У розділі «Огляд користувачів» натисніть на значок олівця щоб відредагувати:
- Ім'я
- Прізвище
- Звернення
- Підтвердіть зміни за допомогою Зберегти зміни
- Змінити групу або роль:
- Перейдіть до Групи та ролі розділ
- Натисніть на значок олівця щоб відредагувати:
- Груповий доступ
- Роль користувача
- Підтвердіть у Зберегти зміни