Що означає «розблокувати користувача»?
Коли ви розблокуєте заблокованого користувача, він зможе знову увійти в систему та користуватися ConnectedCooking у звичайному режимі.
Як розблокувати користувача?
- Перейти до
Add Drawer
Administration
Users
- Пошук для користувач та натисніть на три крапки
- Натисніть на Розблокувати користувача
- Натисніть на Розблокувати