Видалення зв’язку з клієнтом означає, що ви більше не матимете доступу до будь-якої інформації про клієнта та його пристрої, якою з вами поділилися. Ви не видалите обліковий запис клієнта в ConnectedCooking, але цей клієнт більше не відображатиметься у вашому обліковому записі Digital Service Manager.
Зверніть увагу: цей крок неможливо скасувати. Відновити з’єднання можна лише шляхом надсилання нового запрошення за згодою клієнта.
Етапи вирішення:
- Як адміністратор: відкрийте меню «Клієнти» в Digital Service Manager.
- Вивести список усіх існуючих підключень клієнтів.
- Щоб вибрати потрібного клієнта зі списку, натисніть на три крапки праворуч.
- У випадаючому меню виберіть пункт «Видалити підключення клієнта».
- Підтвердьте видалення у діалоговому вікні, що з’явиться.
Після цього адміністратор на об’єкті замовника отримає електронний лист із повідомленням про роз’єднання з’єднання.