Ви можете видалити свій обліковий запис через Управління обліковим записом заявка.
Майте на увазі, що ця дія є незворотною. Після того як процес видалення вашого облікового запису розпочнеться, його неможливо скасувати.
Щоб видалити свій обліковий запис
- Перейти до
App Drawer
Account
General
- Натисніть Видалити профіль користувача
- Введіть свій поточний пароль (не обов’язково, якщо ви зареєструвалися через соціальну мережу, наприклад, Google або Apple)
- Натисніть Видалити обліковий запис
Якщо ви видалите свій обліковий запис
- Ви будете виведені з системи та втратите доступ до свого облікового запису
- Усі дані, створені вашим обліковим записом, будуть видалені
Якщо ви є останнім користувачем у вашій компанії
- Усі ваші підключені пристрої будуть відключені від ConnectedCooking
- Ваші кулінарні програми, дані HACCP та дані про використання будуть видалені