Перейти до основного вмісту

Як заблокувати користувачів

Частини цього вмісту могли бути перекладені автоматично або за допомогою штучного інтелекту.
Highlightbox

Блокування користувача не призводить до видалення даних, які цей користувач створив або до яких він має доступ.

Що означає «заблокувати користувача»?

Якщо ви заблокуєте користувача вашої компанії, він більше не зможе увійти в систему. Крім того, користувач буде виведений із усіх активних сеансів ConnectedCooking, наприклад, у веб-браузері чи мобільному додатку.


Як заблокувати користувача?

  1. Перейти до appDrawerAdd Drawerbreadcrumb dividerAdministrationbreadcrumb dividerUsers
  2. Пошук для користувач та натисніть на три крапки
  3. Натисніть на Заблокувати користувача
  4. Натисніть на Замок

Чи була ця інформація корисною?

Contact

Зверніться до служби підтримки.

Повідомте нам, як ми можемо вам допомогти.