Bir kullanıcı, aşağıdakileri yaparak bir ConnectedCooking hesabından diğerine geçebilir: daveti kabul etmek yeni hesaptan.
- Kullanıcı şunlara sahip olmalıdır: davet edilen yeni ConnectedCooking hesabından
- Kullanıcı daveti kabul eder, yeni müşteriye atanmıştır
- Aynı zamanda, kullanıcı eski hesaptan kaldırıldı
- Eğer kullanıcı... ise eski hesabın son kullanıcısı, hesap şu şekilde olacaktır: otomatik olarak kapatıldı. Bu durumda, tüm tarif ve cihaz yönetimi verileri yeni hesaba aktarılır.
- Eğer yeni hesapta daha az ek özellik (Ücretli özellikler) eski versiyona kıyasla, davet kabul edilemez
- Eğer eski hesapta ek özellik yok, davet her zaman işe yarar