Ana içeriğe geç

Hesabınızı nasıl silebilirsiniz?

Bu içeriğin bazı bölümleri otomatik olarak veya yapay zekâ ile çevrilmiş olabilir.

Hesabınızı şu yolla silebilirsiniz: Hesabı Yönet uygulama.

Highlightbox

Bu işlemin geri alınamaz olduğunu lütfen unutmayın. Hesabınızın silinme işlemi bir kez başlatıldığında geri alınamaz.


Hesabınızı silmek için

  1. Şuraya git appDrawerApp Drawerbreadcrumb dividerAccountbreadcrumb dividerGeneral
  2. Dokun Kullanıcı profilini sil
  3. Mevcut şifrenizi girin (Google veya Apple gibi bir sosyal medya hesabı üzerinden kayıt olduysanız bu adım zorunlu değildir)
  4. Dokun Hesabı sil


Hesabınızı silerseniz

  • Oturumunuz kapatılacak ve hesabınıza erişiminizi kaybedeceksiniz
  • Hesabınız tarafından oluşturulan tüm veriler silinecektir


Şirketinizdeki son kullanıcıysanız

  • Bağlı tüm cihazlarınızın ConnectedCooking bağlantısı kesilecektir
  • Yemek pişirme programlarınız, HACCP verileriniz ve kullanım verileriniz silinecektir

Bu bilgi yardımcı oldu mu?

Contact

Destek ile iletişime geçin.

Size nasıl yardımcı olabileceğimizi bize bildirin.