Treceți la conținutul principal

Cum se șterge un dispozitiv din secțiunea „Administrare” din ConnectedCooking?

Unele părți ale acestui conținut pot fi traduse automat sau cu ajutorul inteligenței artificiale.
Highlightbox

În cadrul ConnectedCooking, dispozitivele pot fi gestionate centralizat. Dacă un dispozitiv nu mai este utilizat și datele HACCP nu mai sunt necesare, acesta poate fi eliminat din sistemul de administrare după ce a fost dezînregistrat. Acest lucru asigură o gestionare clară și organizată a dispozitivelor.

Pașii pentru scoaterea dispozitivului

  1. Conectează-te la ConnectedCooking
    • Deschideți ConnectedCooking în browserul dumneavoastră.
    • Conectați-vă la contul dvs. de administrator.
  2. Treceți la meniul „Administrare”
    • Selectează Administrație din meniul „Aplicații”.
    • Selectează Dispozitive.
  3. Selectează dispozitivul
    • Derulați în jos și selectați Dispozitive neînregistrate.
    • Selectați din listă dispozitivul pe care doriți să îl ștergeți.
    • Faceți clic pe cele 3 puncte și selectați Șterge.
  4. Utilizați opțiunea „Ștergeți dispozitivul”
    • Se deschide o fereastră pop-up cu următoarele informații:
      • „Atunci când ștergeți dispozitivul neînregistrat, toate datele HACCP stocate pe acesta vor fi șterse.”
    • Bifați caseta de selectare pentru ca HACCP-ul să fie șters, iar procesul să nu poată fi anulat.
  5. Confirmă ștergerea
    • Confirmați procesul, astfel încât dispozitivul să fie șters definitiv.

Notă:

  • Dispozitivele șterse trebuie înregistrate din nou, în cazul în care ar urma să se conecteze din nou.


A fost utilă această informație?

Contact

Contactați asistența.

Spuneți-ne cum vă putem ajuta în continuare.