Treceți la conținutul principal

Cum se transferă un utilizator către un alt cont ConnectedCooking

Unele părți ale acestui conținut pot fi traduse automat sau cu ajutorul inteligenței artificiale.
Highlightbox

Un utilizator poate trece de la un cont ConnectedCooking la altul prin acceptarea unei invitații din noul cont.

  • Utilizatorul trebuie să fie invitat din noul cont ConnectedCooking
  • Odată ce utilizatorul acceptă invitația, i se atribuie noul cont
  • În același timp, utilizatorul este eliminat din vechiul cont
  • Dacă utilizatorul era ultimul utilizator al contului vechi, contul va fi se închide automat. În acest caz, toate date privind gestionarea rețetelor și a echipamentelor este transferată în noul cont.
  • Dacă noul cont are mai puține funcții suplimentare (Funcții cu plată) decât cea veche, invitația nu poate fi acceptat
  • Dacă vechiul cont are fără funcții suplimentare, invitația va funcționează întotdeauna

A fost utilă această informație?

Contact

Contactați asistența.

Spuneți-ne cum vă putem ajuta în continuare.