Ce înseamnă să deblochezi un utilizator?
Când deblochezi un utilizator blocat, acesta se poate autentifica din nou și poate folosi ConnectedCooking în mod normal.
Cum pot debloca un utilizator?
- Accesează
Add Drawer
Administration
Users
- Căutare pentru utilizator și atingeți butonul trei puncte
- Atingeți Deblochează utilizatorul
- Faceți clic pe Deblochează