Treceți la conținutul principal

Cum să ștergi un tablou de bord pe care l-ai creat

Unele părți ale acestui conținut pot fi traduse automat sau cu ajutorul inteligenței artificiale.
Link iconAceasta este o funcție cu plată. Contactați-ne pentru mai multe detalii și prețuri.Contactați-neLink icon
  1. Navigați în ConnectedCooking cătreAsset Managementbreadcrumb dividerMy Devicesbreadcrumb dividerDashboard
  2. Accesați tabloul de bord pe care doriți să îl ștergeți.
  3. Faceți clic pe „„Editează tabloul de bord” în colțul din dreapta sus.
  4. Șterge tabloul de bord
    Selectați „„Șterge” pentru a demonta tabloul de bord.
Highlightbox

Acesta Tabloul de bord implicit pentru gestionarea resurselor nu poate fi șters.
Pot fi șterse numai tablourile de bord pentru gestionarea resurselor create ulterior.


A fost utilă această informație?

Contact

Contactați asistența.

Spuneți-ne cum vă putem ajuta în continuare.