În Digital Service Manager, puteți controla în mod specific la ce clienți are acces un tehnician. Acest lucru se gestionează prin intermediul administrării utilizatorilor și al alocării acestora către anumite grupuri.
Pașii soluției:
- Conectați-vă la Digital Service Manager în calitate de administrator al serviciului.
- Faceți clic pe pictograma roată dințată („Setări”) pentru a deschide fereastra de setări.
- Selectați opțiunea de meniu „Utilizatori”.
- Găsiți tehnicianul dorit în listă.
- Dă clic pe cele trei puncte de lângă numele de utilizator și selectează „Grupuri partajate”.
- Se va deschide o prezentare generală a tuturor clienților (grupurilor) la care utilizatorul are acces.
- Pentru a acorda sau a retrage accesul, bifați sau debifați casetele de selectare de lângă clienții (grupurile) respective.
- Faceți clic pe „Actualizează informațiile” pentru a salva toate modificările.