Acest articol explică cum se pot șterge utilizatorii din contul ConnectedCooking și cine are dreptul să facă acest lucru.
Cine poate șterge utilizatori?
- Oricare Administrator cont poate șterge orice alt utilizator din contul ConnectedCooking
- Utilizatorii cu rolul de Administrator de grup – Nivel avansat poate șterge utilizatori din propriul grup
Pașii pentru ștergerea unui utilizator:
- Accesează
Administration > Users
- Caută utilizatorul și atinge cele trei puncte
- Selectează Șterge contul
- Confirmați în fereastra pop-up făcând clic pe Șterge
Administratorii contului nu pot fi șterși direct. Pentru a putea fi șterși, trebuie mai întâi să li se modifice rolul.