Rolurile utilizatorilor în ConnectedCooking definesc drepturile de acces în cadrul unui cont sau al unui grup. Administratori de conturi poate modifica rolul oricărui utilizator – cu excepția propriului lor rol. Administratori de grup – Opțiuni avansate pot modifica rolurile utilizatorilor din cadrul propriului grup.
Pentru a modifica rolul unui utilizator:
- Conectează-te la ConnectedCooking
- Faceți clic pe
Administration > Users
- Acesta lista utilizatorilor va fi afișat
- Selectați utilizatorul pe care doriți să îl editați făcând clic pe trei puncte în dreapta
- În meniul contextual, faceți clic pe „Editare rol”
- Alegeți rolul dorit din listă
- Confirmați făcând clic pe „Salvează modificările”
Notă: Nu îți poți schimba propriul rol.