Grupurile pot fi modificate prin Administratori de conturi pentru toți utilizatorii – cu excepția propriului grup. Administratori de grup – Opțiuni avansate poate modifica alocarea utilizatorilor la grupuri în cadrul propriului grup.
Schimbă grupul de utilizatori
- Conectează-te la ConnectedCooking
- Faceți clic
Administration > Usersîn colțul din dreapta sus
- Se va afișa o listă cu utilizatori
- Selectați utilizatorul pe care doriți să îl editați făcând clic pe trei puncte în dreapta
- În meniul derulant, faceți clic pe „Editare grup”
- Selectați grupul dorit
- Faceți clic „Salvează modificările”