Treceți la conținutul principal

Cum să-ți ștergi contul

Unele părți ale acestui conținut pot fi traduse automat sau cu ajutorul inteligenței artificiale.

Îți poți șterge contul prin intermediul Gestionare cont aplicație.

Highlightbox

Rețineți că această acțiune este ireversibilă. Odată ce procesul de ștergere a contului dvs. a fost inițiat, acesta nu mai poate fi anulat.


Pentru a-ți șterge contul

  1. Accesează appDrawerApp Drawerbreadcrumb dividerAccountbreadcrumb dividerGeneral
  2. Atingeți Șterge profilul utilizatorului
  3. Introduceți parola actuală (nu este necesar dacă v-ați înregistrat prin intermediul unei rețele sociale, de exemplu Google sau Apple)
  4. Atingeți Șterge contul


Dacă îți ștergi contul

  • Veți fi deconectat și veți pierde accesul la contul dumneavoastră
  • Toate datele create de contul dumneavoastră vor fi șterse


Dacă sunteți ultimul utilizator din cadrul companiei dumneavoastră

  • Toate dispozitivele tale conectate vor fi deconectate de la ConnectedCooking
  • Programele dvs. de gătit, datele HACCP și datele privind utilizarea vor fi șterse

A fost utilă această informație?

Contact

Contactați asistența.

Spuneți-ne cum vă putem ajuta în continuare.