Blocarea unui utilizator nu duce la ștergerea datelor create de acesta sau la care acesta are acces.
Ce înseamnă să blochezi un utilizator?
Dacă blocați un utilizator al companiei dumneavoastră, acesta nu va mai putea să se autentifice. De asemenea, utilizatorul va fi deconectat din toate sesiunile active din ConnectedCooking, de exemplu din browserul web sau din aplicația mobilă.
Cum pot bloca un utilizator?
- Accesează
Add Drawer
Administration
Users
- Căutare pentru utilizator și atingeți butonul trei puncte
- Atingeți Blocare utilizator
- Faceți clic pe Blocare