Este posibil să invitați utilizatorii serviciului care fac deja parte dintr-o altă companie din cadrul Digital Service Manager să se alăture unei alte companii. Acest lucru permite utilizatorului să își păstreze profilul personal și să „se transfere la cealaltă companie”. Prin urmare, nu este necesar să se creeze un nou profil de utilizator cu o nouă adresă de e-mail.
Dar ce se întâmplă cu conexiunile existente cu clienții pe care utilizatorul le-a stabilit în cadrul fostei sale companii?
Niciuna ale conexiunilor clienților pot fi transferate atunci când un utilizator își schimbă locul de muncă, întrucât clientul nu și-a dat consimțământul expres pentru o astfel de modificare a serviciului de asistență!
Cum pot clienții afectați să fie în continuare gestionați de noua companie?
Se recomandă ca legăturile existente cu clienții să fie exportate sub formă de listă înainte de schimbarea companiei. Acești clienți pot fi apoi invitați din nou de către noua companie.