Treceți la conținutul principal

Cum se marchează alertele ca fiind ignorate

Unele părți ale acestui conținut pot fi traduse automat sau cu ajutorul inteligenței artificiale.
Highlightbox

Puteți marca anumite alerte din contul dvs. Digital Service Manager ca fiind „ignorate”. Acest lucru vă permite să ascundeți erorile de pe dispozitivul clientului care sunt încă prezente, dar care nu mai sunt relevante pentru dvs. pe măsură ce parcurgeți lista de alerte. Această acțiune resetează, de asemenea, starea de eroare a dispozitivului corespunzător din contul ConnectedCooking al clientului dvs.

Highlightbox

Notă: Ignorarea alertelor nu are niciun efect asupra situației de eroare de pe dispozitivul fizic din bucătărie. Dacă eroarea persistă pe dispozitiv, trebuie să nu se poate reseta folosiți această funcție! Informațiile sunt transmise automat către ConnectedCooking sau Digital Service Manager numai după ce erorile au fost efectiv rezolvate prin depanare de la distanță sau la fața locului.

Pașii soluției:

  1. Faceți clic pe „Alertă”, apoi pe alerta pe care doriți să o ignorați.
  2. În vizualizarea detaliată a alertei, faceți clic pe „...” din colțul din dreapta sus și apoi pe „Ignoră alerta”.
  3. Se va deschide o fereastră. Aici puteți adăuga un comentariu explicați de ce doriți să ignorați această alertă, astfel încât colegii dvs. să înțeleagă acțiunea dvs. Această notă va fi vizibilă ulterior pentru toți colegii dvs. din serviciu care au acces la acest dispozitiv. Clientul dvs. nu va vedea motivul invocat.
Highlightbox

Această acțiune nu poate fi anulată manual. Starea acestei alerte va fi modificată la „rezolvată” numai de către dispozitivul însuși.

Afișează toate alertele ignorate:

  1. Faceți clic pe „Alertele”
  2. În fila „Ignorate”, veți găsi o prezentare generală a tuturor alertelor pe care le-ați ascuns.

A fost utilă această informație?

Contact

Contactați asistența.

Spuneți-ne cum vă putem ajuta în continuare.