Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να εξαιρέσετε τον λογαριασμό σας από τις προσκλήσεις των Συνεργατών της Υπηρεσίας

Τμήματα αυτού του περιεχομένου ενδέχεται να έχουν μεταφραστεί αυτόματα ή με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.
  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Digital Service Manager
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή «Ρυθμίσεις» στο μενού αριστερά
  3. Επιλέξτε την καρτέλα «Εταιρεία»
  4. Εντοπίστε την επιλογή «Εμφάνιση της εταιρείας μου στην αναζήτηση συνεργατών δημόσιων υπηρεσιών» και απενεργοποιήστε το μπλε διακόπτη δίπλα της, ώστε να εξαιρέσετε την εταιρεία σας από την αναζήτηση
  5. Μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στο «Αποθήκευση» για να εφαρμόσετε τις αλλαγές και να συνεχίσετε
Highlightbox

Εάν απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή, το Η εταιρεία δεν θα είναι πλέον εισηγμένη στο ConnectedCooking και δεν θα είναι ορατό στους πελάτες που αναζητούν ψηφιακές υπηρεσίες. Αυτό δεν επηρεάζει την αντίστροφη κατεύθυνση – μπορείτε ακόμα να στέλνετε προληπτικά προσκλήσεις σε πελάτες της επιλογής σας.


Ήταν χρήσιμη αυτή η πληροφορία;

Contact

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.

Πείτε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε περαιτέρω.