Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να μεταφέρετε έναν χρήστη σε άλλο λογαριασμό ConnectedCooking

Τμήματα αυτού του περιεχομένου ενδέχεται να έχουν μεταφραστεί αυτόματα ή με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.
Highlightbox

Ένας χρήστης μπορεί να μεταβεί από έναν λογαριασμό ConnectedCooking σε έναν άλλο με τον εξής τρόπο: αποδοχή μιας πρόσκλησης από τον νέο λογαριασμό.

  • Ο χρήστης πρέπει να είναι προσκεκλημένος από τον νέο λογαριασμό ConnectedCooking
  • Μόλις ο χρήστης αποδέχεται την πρόσκληση, έχει ανατεθεί στον νέο λογαριασμό
  • Παράλληλα, ο χρήστης είναι διαγράφηκε από τον παλιό λογαριασμό
  • Εάν ο χρήστης ήταν ο τελευταίος χρήστης του παλιού λογαριασμού, ο λογαριασμός θα είναι έκλεισε αυτόματα. Σε αυτή την περίπτωση, όλα δεδομένα διαχείρισης συνταγών και συσκευών μεταφέρεται στον νέο λογαριασμό.
  • Εάν ο νέος λογαριασμός έχει λιγότερες πρόσθετες λειτουργίες (Λειτουργίες επί πληρωμή) από την παλιά έκδοση, η πρόσκληση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό
  • Εάν ο παλιός λογαριασμός έχει δεν υπάρχουν επιπλέον λειτουργίες, η πρόσκληση θα λειτουργούν πάντα

Ήταν χρήσιμη αυτή η πληροφορία;

Contact

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.

Πείτε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε περαιτέρω.