Τι σημαίνει «ξεκλείδωμα» ενός χρήστη;
Όταν ξεκλειδώνετε έναν αποκλεισμένο χρήστη, αυτός μπορεί να συνδεθεί ξανά και να χρησιμοποιήσει το ConnectedCooking κανονικά.
Πώς μπορώ να ξεκλειδώσω έναν χρήστη;
- Μετάβαση στο
Add Drawer
Administration
Users
- Αναζήτηση για το χρήστης και πατήστε το τρεις τελείες
- Πατήστε στο Ξεκλείδωμα χρήστη
- Κάντε κλικ στο Ξεκλείδωμα