Το «Ειδοποίηση για λήξη λίστας ελέγχου» Η λειτουργία αυτή στέλνει μια ειδοποίηση push 30 λεπτά πριν από τη λήξη μιας λίστας ελέγχου.
Προεπιλεγμένη ρύθμιση: Για συσκευές που έχουν συνδεθεί μέσω Κωδικός QR, αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή.
Για χρήστες που έχουν συνδεθεί μέσω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ενεργοποίηση ή η απενεργοποίηση πρέπει να γίνεται χειροκίνητα.
Βήματα για την ενεργοποίηση ή την απενεργοποίηση της ειδοποίησης
- Μεταβείτε στη Διαχείριση της υγιεινής ενότητα και επιλογή Δομή.
- Επιλέξτε την ομάδα:
Εντοπίστε την ομάδα για την οποία θέλετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την ειδοποίηση. - Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το κουδούνι:
Κάντε κλικ στο εικονίδιο καμπάνας δίπλα στην επιθυμητή ομάδα. - Προσαρμόστε τη ρύθμιση:
Στο αναδυόμενο παράθυρο, ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε «Εφαρμογή για κινητά» κάτω από τη συνάρτηση
«Οι λίστες ελέγχου κλείνουν σύντομα».
Σημειώσεις
- Η ρύθμιση ισχύει για την επιλεγμένη ομάδα μόνο για τον χρήστη που την ενεργοποίησε.
- Οι χρήστες πρέπει να έχουν συνδεθεί στην εφαρμογή για κινητά με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους για να λαμβάνουν ειδοποιήσεις push.