Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να προσκαλέσετε έναν συνεργάτη υπηρεσιών

Τμήματα αυτού του περιεχομένου ενδέχεται να έχουν μεταφραστεί αυτόματα ή με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

Ποιος μπορεί να προσκαλέσει έναν Συνεργάτη Υπηρεσιών στην εταιρεία σας;

Κάθε χρήστης με το Διαχειριστής λογαριασμού Μπορείτε να προσκαλέσετε Συνεργάτες Υπηρεσιών στο εταιρεία ή συγκεκριμένες ομάδες της εταιρείας σας.


Πώς προσκαλείς έναν χρήστη;

  1. Μετάβαση στοappDrawerApp Drawerbreadcrumb dividerAdministrationbreadcrumb dividerService Partners
  2. Πατήστε στο μενού πλοήγησης στο Συνεργάτες παροχής υπηρεσιών
  3. Πατήστε στο Προσθήκη
  4. Εισάγετε τη διεύθυνση ή την τοποθεσία στην οποία αναζητάτε έναν συνεργάτη παροχής υπηρεσιών και κάντε κλικ Αναζήτηση.
  5. Τώρα θα δείτε μια λίστα με όλους τους διαθέσιμους συνεργάτες που προσφέρουν ψηφιακή υποστήριξη — ταξινομημένους κατά απόσταση.
  6. Επιλέξτε τον συνεργάτη που θέλετε και πατήστε Πρόσκληση.
  7. Στη συνέχεια, συμπληρώστε την πρόσκληση:
  • Προαιρετικά: αφήστε ένα προσωπικό μήνυμα
  • Αποφασίστε με ποιες ομάδες θέλετε να μοιραστείτε πληροφορίες με τον Συνεργάτη Υπηρεσιών σας, επιλέγοντας το αντίστοιχο πλαίσιο στο δέντρο ομάδων σας
  • Δώστε τη συγκατάθεσή σας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που προκύψουν ερωτήσεις
  • Δώστε τη συγκατάθεσή σας για την κοινή χρήση της πρόσβασης στις συσκευές σας και πατήστε αποστολή πρόσκλησης
Highlightbox

Μπορείτε να διαγράψετε ή να τροποποιήσετε τα δικαιώματα πρόσβασης ανά πάσα στιγμή.


Τι συμβαίνει αφού στείλετε την πρόσκληση;

Ο συνεργάτης υπηρεσιών λαμβάνει την πρόσκλησή σας στον λογαριασμό του στο Digital Service Manager και ενημερώνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορούν να αποδεχθούν ή να απορρίψουν την πρόσκληση. Σε κάθε περίπτωση, όλα τα διαχειριστές λογαριασμών στην εταιρεία σας θα λάβει ειδοποίηση από εμάς. Εάν η πρόσκληση γίνει αποδεκτή, θα δείτε πλέον τον νέο συνεργάτη υπηρεσιών στη λίστα των συνεργατών σας, συμπεριλαμβανομένου του ημερομηνία αποδοχής και το αριθμός κοινών ομάδων.

Highlightbox

Για λόγους ασφαλείας, η πρόσκληση που στέλνετε ισχύει μόνο για 30 ημέρες.


Ήταν χρήσιμη αυτή η πληροφορία;

Contact

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.

Πείτε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε περαιτέρω.