Αν θέλετε να προσθέσετε ένα ακόμη άτομο από την εταιρεία σας στον υπάρχοντα λογαριασμό σας στο Digital Service Manager, μπορείτε να το κάνετε εύκολα προσκαλώντας το ως χρήστη. Δεν απαιτείται περαιτέρω εγγραφή.
Μόνο οι διαχειριστές μπορούν να προσκαλέσουν νέους χρήστες. Ως τεχνικός, παρακαλούμε επικοινωνήστε με έναν διαχειριστή της εταιρείας σας.
Βήματα λύσης:
- Ανοίξτε τις ρυθμίσεις και επιλέξτε την καρτέλα «Χρήστες».
- Στην επισκόπηση, θα δείτε όλους τους χρήστες που συνδέονται με τον εταιρικό λογαριασμό και τους ρόλους τους (διαχειριστής ή τεχνικός).
- Κάντε κλικ στην επιλογή «Προσθήκη χρήστη».
- Επιλέξτε τον τίτλο προσφώνησης και εισάγετε το όνομα, το επώνυμο και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του νέου χρήστη.
- Επιλέξτε τον επιθυμητό ρόλο: διαχειριστής ή τεχνικός. Δείτε Overview of user roles
- Στείλε την πρόσκληση.
Σας ενημερώνουμε ότι, για λόγους ασφαλείας, οι προσκλήσεις ισχύουν μόνο για 30 ημέρες.
Τι θα συμβεί στη συνέχεια;
Ο χρήστης θα λάβει ένα email με έναν σύνδεσμο για να αποδεχτεί την πρόσκληση. Σημείωση: εάν υπάρχει ήδη προφίλ χρήστη στο ConnectedCooking, ο χρήστης πρέπει να αποσυνδεθεί πριν κάνει κλικ στον σύνδεσμο που περιέχεται στο email!
- Το όνομα και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συμπληρώνονται αυτόματα, ενώ ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει το όνομά του.
- Ο χρήστης πρέπει να ορίσει έναν κωδικό πρόσβασης.
- Στη συνέχεια, πρέπει να αποδεχθούν και να επιβεβαιώσουν τη δήλωση συγκατάθεσης και τους όρους χρήσης.
- Τώρα ο νέος χρήστης μπορεί να συνδεθεί και αποτελεί μέλος της εταιρείας σας.
Όλα είναι πλέον έτοιμα για έναν προσκεκλημένο διαχειριστή. Ωστόσο, αν έχετε προσκαλέσει έναν τεχνικό, πρέπει πρώτα να του παραχωρήσετε πρόσβαση στους πελάτες που θα πρέπει να μπορεί να υποστηρίζει.
Σημαντικό: Οι τεχνικοί πρέπει να εξακολουθούν να έχουν αντιστοιχιστεί σε πελάτες:
- Μετά την επιτυχή αποδοχή, ο νέος χρήστης εμφανίζεται με τον ρόλο που του έχει ανατεθεί στη λίστα χρηστών.
- Χρησιμοποιώντας τις τρεις κουκκίδες δίπλα στο όνομα του χρήστη και την επιλογή «Κοινές ομάδες», μπορείτε να καθορίσετε σε ποιες ομάδες πελατών έχει πρόσβαση ο τεχνικός. Μόνο αφού επιλεγούν οι πελάτες (ομάδες), ο τεχνικός έχει πρόσβαση στις συσκευές τους και λαμβάνει τις αντίστοιχες ειδοποιήσεις.
- Αυτή η ανάθεση μπορεί να προσαρμοστεί με ευελιξία από τον διαχειριστή ανά πάσα στιγμή.