Στο Digital Service Manager, μπορείτε να καθορίσετε συγκεκριμένα σε ποιους πελάτες έχει πρόσβαση ένας τεχνικός. Αυτό γίνεται μέσω της διαχείρισης χρηστών και της ανάθεσης σε συγκεκριμένες ομάδες.
Βήματα λύσης:
- Συνδεθείτε στο Digital Service Manager ως διαχειριστής υπηρεσιών.
- Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι («Ρυθμίσεις») για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις.
- Επιλέξτε το στοιχείο μενού «Χρήστες».
- Βρείτε τον τεχνικό που επιθυμείτε στη λίστα.
- Κάντε κλικ στις τρεις κουκκίδες δίπλα στο όνομα χρήστη και επιλέξτε «Κοινές ομάδες».
- Θα εμφανιστεί μια επισκόπηση όλων των πελατών (ομάδων) στους οποίους έχει πρόσβαση ο χρήστης.
- Για να παραχωρήσετε ή να αφαιρέσετε την πρόσβαση, ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τα πλαίσια επιλογής δίπλα στους αντίστοιχους πελάτες (ομάδες).
- Κάντε κλικ στην επιλογή «Ενημέρωση πληροφοριών» για να αποθηκεύσετε όλες τις αλλαγές.