Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να διαγράψετε χρήστες

Τμήματα αυτού του περιεχομένου ενδέχεται να έχουν μεταφραστεί αυτόματα ή με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.
Highlightbox

Σε αυτό το άρθρο εξηγείται πώς μπορείτε να διαγράψετε χρήστες από τον λογαριασμό ConnectedCooking και ποιος έχει το δικαίωμα να το κάνει.


Ποιος μπορεί να διαγράψει χρήστες;

  • Οποιοδήποτε Διαχειριστής λογαριασμού μπορεί να διαγράψει οποιονδήποτε άλλο χρήστη του λογαριασμού ConnectedCooking
  • Χρήστες με τον ρόλο του Διαχειριστής ομάδας – Προχωρημένες λειτουργίες μπορεί να διαγράψει χρήστες από τη δική τους ομάδα


Βήματα για τη διαγραφή ενός χρήστη:

  1. Μετάβαση στο appDrawerAdministration > Users
  2. Αναζητήστε τον χρήστη και πατήστε τις τρεις κουκκίδες
  3. Επιλογή Διαγραφή λογαριασμού
  4. Επιβεβαιώστε στο αναδυόμενο παράθυρο κάνοντας κλικ Διαγραφή
Highlightbox

Οι διαχειριστές λογαριασμών δεν μπορούν να διαγραφούν απευθείας. Πρέπει πρώτα να αλλάξει ο ρόλος τους, προκειμένου να είναι δυνατή η διαγραφή τους.


Ήταν χρήσιμη αυτή η πληροφορία;

Contact

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.

Πείτε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε περαιτέρω.