Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας μέσω του Διαχείριση λογαριασμού εφαρμογή.
Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ενέργεια είναι μη αναστρέψιμη. Μόλις ξεκινήσει η διαγραφή του λογαριασμού σας, δεν μπορεί να ανακληθεί.
Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας
- Μετάβαση στο
App Drawer
Account
General
- Πατήστε Διαγραφή προφίλ χρήστη
- Εισάγετε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασής σας (Δεν απαιτείται αν έχετε εγγραφεί μέσω κάποιας υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης, π.χ. Google ή Apple)
- Πατήστε Διαγραφή λογαριασμού
Αν διαγράψετε τον λογαριασμό σας
- Θα αποσυνδεθείτε και θα χάσετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας
- Όλα τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί από τον λογαριασμό σας θα διαγραφούν
Εάν είστε ο τελευταίος χρήστης της εταιρείας σας
- Όλες οι συνδεδεμένες συσκευές σας θα αποσυνδεθούν από το ConnectedCooking
- Τα προγράμματα μαγειρικής σας, τα δεδομένα HACCP και τα δεδομένα χρήσης θα διαγραφούν