Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να κλειδώσετε χρήστες

Τμήματα αυτού του περιεχομένου ενδέχεται να έχουν μεταφραστεί αυτόματα ή με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.
Highlightbox

Ο αποκλεισμός ενός χρήστη δεν συνεπάγεται τη διαγραφή των δεδομένων που έχει δημιουργήσει ο χρήστης αυτός ή στα οποία έχει πρόσβαση.

Τι σημαίνει «κλείδωμα» ενός χρήστη;

Εάν κλειδώσετε έναν χρήστη της εταιρείας σας, αυτός δεν θα μπορεί πλέον να συνδεθεί. Ο χρήστης θα αποσυνδεθεί επίσης από κάθε ενεργή συνεδρία του ConnectedCooking, π.χ. από τον περιηγητή ιστού ή την εφαρμογή για κινητά.


Πώς μπορώ να κλειδώσω έναν χρήστη;

  1. Μετάβαση στο appDrawerAdd Drawerbreadcrumb dividerAdministrationbreadcrumb dividerUsers
  2. Αναζήτηση για το χρήστης και πατήστε το τρεις τελείες
  3. Πατήστε στο Κλείδωμα χρήστη
  4. Κάντε κλικ στο Κλείδωμα

Ήταν χρήσιμη αυτή η πληροφορία;

Contact

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.

Πείτε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε περαιτέρω.