Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τι θα συμβεί στις υπάρχουσες συνδέσεις πελατών ενός χρήστη αν τον προσκαλέσω να ενταχθεί στον εταιρικό μου λογαριασμό;

Τμήματα αυτού του περιεχομένου ενδέχεται να έχουν μεταφραστεί αυτόματα ή με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

Είναι δυνατό να προσκαλέσετε χρήστες της υπηρεσίας που ανήκουν ήδη σε άλλη εταιρεία του Digital Service Manager να ενταχθούν σε διαφορετική εταιρεία. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να διατηρήσει το προσωπικό του προφίλ και να «μετακινηθεί στην άλλη εταιρεία». Επομένως, δεν είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί νέο προφίλ χρήστη με νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τι γίνεται όμως με τις υπάρχουσες συνδέσεις πελατών που είχε δημιουργήσει ο χρήστης στην προηγούμενη εταιρεία του;

Highlightbox

Κανένα των συνδέσεων πελατών μπορούν να μεταφερθούν όταν ένας χρήστης αλλάζει εταιρεία, καθώς ο πελάτης δεν έχει συναινέσει ρητά σε μια τέτοια αλλαγή στην υποστήριξη της υπηρεσίας!

Πώς είναι δυνατόν οι πελάτες που έχουν επηρεαστεί να εξακολουθούν να εξυπηρετούνται από τη νέα εταιρεία;

Highlightbox

Συνιστάται οι υπάρχουσες συνδέσεις πελατών να εξαχθούν ως κατάλογος πριν από την αλλαγή εταιρείας. Στη συνέχεια, η νέα εταιρεία μπορεί να προσκαλέσει ξανά αυτούς τους πελάτες.


Ήταν χρήσιμη αυτή η πληροφορία;

Contact

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.

Πείτε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε περαιτέρω.