Το Digital Service Manager προσφέρει δύο ρόλους χρηστών για να διασφαλίσει την αποτελεσματική και ασφαλή χρήση της πλατφόρμας: τους Διαχειριστές και τους Τεχνικούς. Οι Διαχειριστές διαθέτουν πλήρη δικαιώματα και έχουν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και τις ρυθμίσεις. Οι Τεχνικοί, από την άλλη πλευρά, έχουν περιορισμένη πρόσβαση και μπορούν να εκτελούν μόνο επιλεγμένες εργασίες.
Επισκόπηση των δικαιωμάτων χρήστη
Εργασία | Διαχειριστής | Τεχνικός |
|---|---|---|
Προβολή ειδοποιήσεων / Απενεργοποίηση συγκεκριμένων ειδοποιήσεων | χωρίς περιορισμούς | μόνο για τους πελάτες στους οποίους έχει ανατεθεί |
Προσθήκη συσκευών για πελάτες | χωρίς περιορισμούς | μόνο για τους πελάτες στους οποίους έχει ανατεθεί |
Απομακρυσμένη πρόσβαση στις συσκευές των πελατών | χωρίς περιορισμούς | μόνο για τους πελάτες στους οποίους έχει ανατεθεί |
Προσθήκη εγγραφών στο ψηφιακό βιβλίο συντήρησης | χωρίς περιορισμούς | μόνο για τους πελάτες στους οποίους έχει ανατεθεί |
Προσθήκη σημειώσεων σε πελάτες, ομάδες ή συσκευές | χωρίς περιορισμούς | μόνο για τους πελάτες στους οποίους έχει ανατεθεί |
Προσκαλέστε νέους πελάτες / απαντήστε σε προσκλήσεις | ναι | όχι |
Επεξεργασία ρυθμίσεων εταιρείας (στοιχεία επικοινωνίας, ορατότητα κ.λπ.) | ναι | όχι |
Προσκαλέστε χρήστες, εκχωρήστε ρόλους και πελάτες | ναι | όχι |
Ρύθμιση ειδοποιήσεων (push / email) | ναι (μεμονωμένα) | ναι (μεμονωμένα) |
Οι τεχνικοί πρέπει πάντα να ανατεθούν πρώτα από έναν διαχειριστή στους πελάτες που πρόκειται να υποστηρίξουν, προτού μπορέσουν να ενεργοποιηθούν.