Přeskočit na hlavní obsah

Jak vyloučit svůj účet z pozvánek od servisních partnerů

Části tohoto obsahu mohly být přeloženy automaticky nebo pomocí umělé inteligence.
  1. Přihlaste se ke svému účtu v Digital Service Manageru
  2. V levém menu klikněte na „Nastavení“
  3. Vyberte záložku „Společnost“
  4. Najděte možnost „Zobrazit mou společnost ve vyhledávači partnerů veřejných služeb“ a deaktivujte modrý přepínač vedle ní, aby se vaše společnost ve vyhledávači nezobrazovala.
  5. Přejděte na konec stránky a klikněte na „Uložit“, aby se změny uplatnily a mohli jste pokračovat
Highlightbox

Pokud tuto možnost deaktivujete, vaše Společnost již nebude veřejně kótována na platformě ConnectedCooking a nebude viditelná pro zákazníky, kteří hledají digitální služby. To se netýká opačného směru – stále můžete aktivně zasílat pozvánky vybraným zákazníkům.


Byla tato informace užitečná?

Contact

Kontaktujte podporu.

Dejte nám vědět, jak vám můžeme dále pomoci.