Přeskočit na hlavní obsah

Jak přesunout uživatele na jiný účet ConnectedCooking

Části tohoto obsahu mohly být přeloženy automaticky nebo pomocí umělé inteligence.
Highlightbox

Uživatel může přejít z jednoho účtu ConnectedCooking na jiný tím, že přijetí pozvání z nového účtu.

  • Uživatel musí být pozvaný z nového účtu ConnectedCooking
  • Jakmile uživatel přijímá pozvání, byl mu přidělen nový účet
  • Zároveň je uživatel odstraněno ze starého účtu
  • Pokud byl uživatel poslední uživatel starého účtu, účet bude automaticky zavřeno. V tomto případě všechny údaje o správě receptur a zařízení je převedena na nový účet.
  • Pokud má nový účet méně doplňkových funkcí (Placené funkce) než ta stará, pozvánka nelze přijmout
  • Pokud starý účet má žádné další funkce, pozvánka bude vždy fungují

Byla tato informace užitečná?

Související články

Contact

Kontaktujte podporu.

Dejte nám vědět, jak vám můžeme dále pomoci.