Tento článek vysvětluje, jak změnit roli nebo skupinu uživatele v ConnectedCooking.
Popsané funkce nejsou k dispozici pro všechny role.
Upravit uživatele v ConnectedCooking
- Otevřete uživatelské menu:
- Přihlaste se do služby ConnectedCooking
- Klikněte na
Administration
Usersv pravém horním rohu
- Zobrazí se seznam všech uživatelů spojených s tímto účtem
- Vyberte uživatele:
- Klikněte na uživatele, kterého chcete upravit
- Úprava údajů o uživateli:
- V přehledu uživatelů klikněte na tlačítko ikona tužky k úpravě:
- Křestní jméno
- Příjmení
- Oslovení
- Změny potvrďte pomocí Uložit změny
- Změnit skupinu nebo roli:
- Přejít na Skupiny a role sekce
- Klikněte na ikona tužky k úpravě:
- Skupinový přístup
- Role uživatele
- Potvrďte u Uložit změny