Co znamená „odemknout“ uživatele?
Jakmile odblokujete zablokovaného uživatele, může se znovu přihlásit a normálně používat ConnectedCooking.
Jak mohu odblokovat uživatele?
- Přejít na
Add Drawer
Administration
Users
- Hledat pro uživatel a klepněte na tři tečky
- Klepněte na Odemknout uživatele
- Klikněte na Odemknout