Odstranění propojení se zákazníkem znamená, že již nebudete mít přístup k žádným informacím o zákazníkovi a jeho zařízeních, které vám byly sdíleny. Účet zákazníka v systému ConnectedCooking tím nesmažete, ale tento zákazník již nebude viditelný ve vašem účtu v Digital Service Manageru.
Upozornění: Tento krok nelze vrátit zpět. Spojení můžete obnovit pouze zasláním nové pozvánky se souhlasem zákazníka.
Postup řešení:
- Jako správce: Otevřete v aplikaci Digital Service Manager nabídku „Zákazníci“.
- Zobrazte seznam všech existujících připojení zákazníků.
- U požadovaného zákazníka v seznamu klikněte na tři tečky vpravo.
- Z rozbalovací nabídky vyberte možnost „Odstranit připojení zákazníka“.
- V zobrazeném dialogovém okně potvrďte smazání.
Správce v síti zákazníka poté obdrží e-mail s upozorněním na přerušení připojení.