V aplikaci Digital Service Manager můžete přesně určit, ke kterým zákazníkům má technik přístup. To se nastavuje prostřednictvím správy uživatelů a jejich přiřazování do konkrétních skupin.
Postup řešení:
- Přihlaste se do aplikace Digital Service Manager jako správce služby.
- Kliknutím na ikonu ozubeného kolečka („Nastavení“) otevřete nastavení.
- Vyberte položku nabídky „Uživatelé“.
- V seznamu vyhledejte požadovaného technika.
- Klikněte na tři tečky vedle uživatelského jména a vyberte možnost „Sdílené skupiny“.
- Otevře se přehled všech zákazníků (skupin), ke kterým má uživatel přístup.
- Chcete-li udělit nebo odebrat přístup, zaškrtněte nebo odškrtněte políčka vedle příslušných zákazníků (skupin).
- Klikněte na „Aktualizovat informace“, abyste uložili všechny změny.