Skupiny lze změnit pomocí Správci účtů pro všechny uživatele – kromě své vlastní skupiny. Pokročilé nastavení pro správce skupin může změnit přiřazení uživatelů ke skupinám v rámci své vlastní skupiny.
Změnit skupinu uživatelů
- Přihlaste se do služby ConnectedCooking
- Klikněte
Administration > Usersv pravém horním rohu
- Zobrazí se seznam uživatelů
- Kliknutím na tlačítko vyberte uživatele, kterého chcete upravit. tři tečky vpravo
- V rozbalovací nabídce klikněte na „Upravit skupinu“
- Vyberte požadovanou skupinu
- Klikněte „Uložit změny“