Je možné pozvat uživatele služby, kteří již patří k jiné společnosti v systému Digital Service Manager, aby se připojili k jiné společnosti. To uživateli umožňuje zachovat si svůj osobní profil a „přejít do jiné společnosti“. Není tedy nutné vytvářet nový uživatelský profil s novou e-mailovou adresou.
Co se ale stane se stávajícími zákaznickými kontakty, které si uživatel vytvořil ve své předchozí společnosti?
Žádné zákaznických připojení lze převést v případě, že uživatel změní zaměstnavatele, jelikož zákazník k takové změně v poskytování služeb výslovně nedal souhlas!
Jak je možné, že se o dotčené zákazníky i nadále stará nová společnost?
Doporučuje se, aby byly stávající kontakty zákazníků před změnou společnosti exportovány ve formě seznamu. Nová společnost pak může tyto zákazníky znovu pozvat.